Koffie automaat

Een klein maar belangrijk momentje...
CONTACT

 KOFFIE AUTOMAAT

Voor een heerlijke bak koffie heb je twee dingen nodig, goede koffie en een geschikte koffie machine. Een heerlijke bak koffie is de perfecte start voor een productieve dag. Als het gaat om koffie drinken dan zijn er veel verschillende voorkeuren. Zo vind jij misschien een romige cappuccino het lekkerst en drinkt je buurman liever een zwart kopje koffie. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Om iedereen zijn wensen te kunnen vervullen moet je daarom beschikken over de juiste koffie en een goed koffieapparaat. 

De eisen en wensen die we in Nederland stellen aan een kop koffie zijn niet mis. Hoewel een slap bakkie járen geleden nog werd geaccepteerd is dat nu een heel ander verhaal. We zijn kritisch op ons kopje koffie en hij moet dan ook goed smaken. 

Om deze juiste bak koffie te kunnen aanbieden werken wij met vaste partners.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 

Koffie automaat kopje koffie

Koffie, what else?

“Ik begin pas met werken wanneer mijn koffie dat ook doet.” – “Bij problemen drink je toch gewoon samen oploskoffie?!” – “Koffie, omdat slechte ochtenden een tweede kans verdienen.” – “Het verschil tussen koffie en jouw mening is dat ik om de koffie gevraagd heb.” – “Soms kan ik uren zonder koffie, ze noemen het ook wel slapen.”

“Mijn baas heeft me gevraagd koffie te halen. Ik zit nu in het vliegtuig naar Colombia.” – “Drink nooit zwarte koffie bij de lunch, dat houdt je de godganse middag wakker.” – “Vrienden brengen vreugde in je leven, beste vrienden brengen koffie.” – “Gapen is een stille schreeuw naar koffie.” – “Wie de koffie niet eert doet het leven verkeerd.” – “Met een kopje koffie in de morgen, een dag zonder zorgen.” – “Het is pas crisis als de koffie op is.” – “Depresso: het gevoel wanneer je koffie op is.”

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!