Koffie automaat

Een klein maar belangrijk momentje...
CONTACT

 KOFFIE AUTOMAAT

Voor een heerlijke bak koffie heb je twee dingen nodig, goede koffie en een geschikte koffie machine. Een heerlijke bak koffie is de perfecte start voor een productieve dag. Als het gaat om koffie drinken dan zijn er veel verschillende voorkeuren. Zo vind jij misschien een romige cappuccino het lekkerst en drinkt je buurman liever een zwart kopje koffie. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Om iedereen zijn wensen te kunnen vervullen moet je daarom beschikken over de juiste koffie en een goed koffieapparaat.

De eisen en wensen die we in Nederland stellen aan een kop koffie zijn niet mis. Hoewel een slap bakkie járen geleden nog werd geaccepteerd is dat nu een heel ander verhaal. We zijn kritisch op ons kopje koffie en hij moet dan ook goed smaken.

Om deze juiste bak koffie te kunnen aanbieden werken wij met vaste partners.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Koffie automaat kopje koffie
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN

Koffie, what else?