COMBI AUTOMAAT

Voor elk moment van de dag
CONTACT

COMBI AUTOMAAT

Verschillende producten in één automaat, natuurlijk! Wij zijn al 25 jaar actief in de automatencatering. Hierdoor kunnen wij alle verschillende producten in één automaten leveren. Hierbij kan gedacht worden aan frisdrank, snoep, broodjes, verse producten, snacks en meer. De combi automaat is een op maat geleverd pakket waardoor alleen de producten die jij wenst in de automaat aanwezig zijn. Zo hebben jouw medewerkers altijd iets lekkers op de werkvloer!

Combi automaat, de naam zegt het eigenlijk al, een combi van producten verzameld in een automaat. Zo bent u in staat om op 1m2 een bedrijfsrestaurant te openen. Snacks, broodjes, fris en nog veel meer. Met automatencatering bied u producten aan die afgestemd zijn op de wensen van de afnemers.

Onze operators komen in overleg meerdere keren per week bij u langs om de automaat te vullen en reinigen. Onze service gaat verder. Bij problemen met de automaat kan er direct contact met ons worden opgenomen. In de meeste gevallen worden deze problemen dezelfde dag nog opgelost!

Onze automaten zijn voorzien van verschillende betaalmethodes. Zo heeft het personeel de mogelijkheid om contactloos te betalen.

Interesse, neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de invullen van eten en drinken op de werkvloer.

combi automaat fris & snacks
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN