SNACK & SNOEP AUTOMATEN

ALLES TUSSENDOORTJES OP DE WERKVLOER
CONTACT

SNACK & SNOEP AUTOMATEN

Snack & snoep automaten voorzien de werknemers in hun favoriete snack. Met de snacks in de automaten kun je de eerste trek stillen. In de huidige tendens worden snack & snoep automaten steeds vaker ingezet om ook gezonde alternatieven aan te bieden. Proteïnebars, mueslirepen, snackgroenten en meer gezonde varianten komen steeds vaker naar voren in de snoepautomaten. Ook de snack & snoepautomaat wordt vaak ingezet als combi-automaat zodat er niet alleen snacks en snoep verkocht wordt maar ook verfrissende dranken. 

Met Healthy Vending spelen ook wij in op de vraag naar gezonde snacks, broodjes en andere producten. Gezonde en gevarieerde wraps, sandwiches, snacks, maaltijdsalades, poke bowls en nog veel meer producten worden dagelijks in onze eigen productiekeuken in Cuijk bereid. Voor deze ultra verse producten geldt vandaag besteld morgen in de automaat. Onze snelle service is het gevolg van onze eigen productie keuken waar een team van geweldige mensen elke dag voor meer dan 200 bedrijven ambachtelijke producten bereiden.

In ons Experience Centre in Cuijk kun je PURA komen proeven en beleven! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Snack en snoep automaat candybars
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN