PURA GO

Hét bedrijfsrestaurant van de toekomst!
PURA GO WEBSITE

 PURA GO

Hét bedrijfsrestaurant van de toekomst! Bemand of onbemand, het bedrijfsrestaurant voor het ontbijt, lunch en diner!

De Hybride vorm van bedrijfscatering

Uw bedrijfsrestaurant inrichten op het nieuwe werken? Een standalone PURA GO Mini Market of een PURA GO Minimarket met een Full-Service Catering voorziening. Het beste van twee werelden, open voor het ontbijt, de lunch en het diner maar ook voor alle momenten tussendoor. Op dit moment meer dan 50 locaties in Nederland en een Experience Centre om te kijken, proeven en beleven.

Gemak dient de mens: 24/7 geopend

Met de Micromarket van PURA GO heb je onbeperkte openingstijden. Hierdoor kunnen de medewerkers en gasten op ieder moment van de dag verse producten kopen. Van broodjes, salades en wraps tot drinken, snacks of zelfs een schap met handige producten voor thuis. PURA GO kan overal worden geplaatst en is 24/7 open.

Smakelijk & breed assortiment

Elke eetgelegenheid moet een feestje zijn! Bij PURA GO weten we als geen ander hoe we maaltijden en snacks bereiden (in eigen keuken!) die lekker en gezond zijn, maar die óók verrassen. Daardoor kunnen wij voor elk moment producten aanbieden. Verse broodjes, wraps en soep. Maar ook smoothies, salades en maaltijden. Uiteraard aangevuld met frisdranken en zoetwaren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van PURA GO bedrijfscatering? Neem contact met ons op en onze collega’s beantwoorden al uw vragen!

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN

Contact opnemen

Stuur bericht

Proeven is beleven!

Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie!

PURA Vending
0485 – 335210
sales@pura-catering.nl