FULL SERVICE VENDING

VOLLEDIGE VERZORGING VAN EEN AUTOMAAT
CONTACT

 FULL SERVICE VENDING

Bij FULL SERVICE VENDING nemen wij alles voor u uit handen zodat uw bedrijf zich kan focussen op de core business. Het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaat, u hebt er geen omkijken naar!

 VOORRAAD

Wij zorgen voor voldoende voorraad en vullen de automaat enkele keren per week bij met ultra verse producten, snoep, fris, snacks en nog veel meer. Dat is de service van FULL SERVICE VENDING. Wij zorgen ervoor dat uw klanten, medewerkers en gasten niks te kort komen en garanderen dat de automaat goed gevuld is!

 ONDERHOUD

Heeft de automaat een storing, geen probleem, wij komen de automaat op locatie repareren. Is de automaat niet te repareren dan zorgen wij voor vervanging! Ook voor het vaste onderhoud staan wij paraat. Onze monteurs komen graag langs voor de APK.

FULL SERVICE VENDING SCHOONMAAK

 Bij het vullen van de automaat gaan onze medewerkers altijd zorgvuldig en netjes te werk. Hierdoor ziet de automaat er altijd schoon en netjes uit! Daarbij zorgen wij ook voor aantrekkelijke producten die bijdrage aan de uitstraling van de automaat!

Je bent vrij om de verkoopprijzen te bepalen. Je kunt er voor kiezen om producten onder, op of boven jouw kostprijs aan te bieden. Als je jouw medewerkers wilt laten meebetalen in de kosten, zou de verkoopprijs verhoogd kunnen worden.

In het kader van transparantie bieden wij je de mogelijkheid om zelf voor de geldafhandeling te zorgen. Wij kunnen deze zorg ook op ons nemen. Je ziet dan de wekelijkse omzetten op jouw persoonlijk overzicht of de factuur die wij je sturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons FULL SERVICE VENDING concept? Neem contact met ons op en onze collega’s beantwoorden al uw vragen!

 

Full Service Vending automaat vullen
Full Service Vending - Onbemande food corner
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN