FRISDRANK AUTOMAAT

VERSCHILLENDE SOORTEN FRISDRANK IN UW AUTOMAAT
CONTACT

FRISDRANK AUTOMAAT

Als u  PURA VENDING inschakelt om ervoor te zorgen dat de frisdrankvoorziening in uw bedrijf geregeld is dan is dat in de meeste gevallen gratis. Er wordt een blikprijs met u afgesproken en daar zitten alle kosten in. Bij voldoende afname plaatsen wij gratis één of meerdere blikautomaten zonder dat daar huur voor hoeft te worden betaald. De verzorging en de technische service zijn eveneens inbegrepen en er zijn zelfs klanten die van PURA VENDING een plaatsingsvergoeding krijgen.

FRISDRANK PARTNER

PURA VENDING is partner van COCA-COLA. In de meeste gevallen hebben de blikautomaten dan ook de uitstraling van COCA-COLA. Indien gewenst kunnen automaten ook worden ingebouwd in een wand of worden beplakt met een thema naar keuze.

Ook de blikautomaten zijn CASHLESS en alleen te gebruiken middels PIN.

FRISDRANK AUTOMAAT

Intresse? Neem contact op met onze collega’s!

Frisdrank automaat coca cola
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 25+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN