OVER PURA

PURA VENDING

Een topper in de automatencatering!

Sinds begin jaren negentig is PURA VENDING actief in automatencatering. Het verzorgingsgebied is Nederland en het gedeelte van Duitsland dat grenst aan de Nederlandse Grens. PURA telt ca. 150 medewerkers en behoord daarmee tot een van de marktleiders in de bedrijfs- en automatencatering. PURA VENDING is onderdeel van AdcGroep. Zusterbedrijven van PURA VENDING zijn onder anderen PURA Catering en PURA-GO.

Het assortiment van PURA VENDING bestaat naast de bekende snoep en drankproducten uit kraakverse broodjes, salades en snacks. De broodjes worden elke dag gesmeerd en belegd in onze productiekeuken in Cuijk, om vervolgens door onze servicemedewerkers bij u afgeleverd te worden. Elke dag vanaf 7 uur ’s in de morgen heerlijke broodjes, sandwiches en wraps in uw automaten.

“Onze broodjes zijn echt vers, er worden geen houdbaarheids gassen toegevoegd en geen conserveringsmiddelen gebruikt! Naast ons vaste assortiment hebben we elke maand een speciaal “broodje van de maand”. Deze staat de gehele maand in de spotlights!”

Vullen-healthy-vending-automaat-automatencatering-nijmegen
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

Wilt u uw personeel in het zonnetje zetten, een speciale dag vieren, groots uitpakken met een jubileum of een bedrijfsfestival organiseren? Bij LaVie Catering bent u aan het juiste adres!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 25+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN

MOGELIJKHEDEN PURA VENDING

Automatencatering

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vulplan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat.

Frisdrankautomaat

Een gekoeld blikje of flesje drinken wanneer je maar wilt. Het is een service die je gasten gunt. Met een frisdrankautomaat bied je deze service moeiteloos aan. Wij hebben verschillende frisdrankautomaten en kunnen deze vullen met gekoelde dranken naar wens.

Snackautomaat

Een snackautomaat is ideaal voor medewerkers of bezoekers om de kleine trek te stillen. We hebben een ruim assortiment aan lekkernijen, dus er is altijd voor ieder wat wils. Samen kijken we naar het assortiment dat het beste past bij jouw locaties. Mars, Snickers, een gevulde koek of juist wat meer gezonde snacks? Laat het ons weten!

Warme drankenautomaat

De eisen en wensen die we in Nederland stellen aan een kop koffie zijn niet mis. Hoewel een slap bakkie járen geleden nog werd geaccepteerd is dat nu een heel ander verhaal. We zijn kritisch op ons kopje koffie en hij moet dan ook goed smaken. De oplossing daarvoor is een goede machine met lekkere koffie en die hebben wij uiteraard.