FOOD AUTOMATEN

ONS AANBOD IS REUZE
CONTACT

 FOOD AUTOMATEN

Een food automaat geeft werknemers de mogelijkheid om ten alle tijden iets te kunnen benutigen. Hierdoor geven food automaten de werknemers extra energie om te presteren en is het ideaal binnen uwe bedrijf. Werknemers hebben vaak onregelmatige en lange werktijden waarbij ze een tussendoortje goed kunnen gebruiken. Even een hapje uit de foodautomaat en weer door. PURA Vending zorgt met een groot assortiment aan diverse hartige en verantwoorde tussendoortjes voor de break tijdens het werk. Dat is lekker én gezond.

Met de food automaten van PURA Vending houdt u uw verse producten als broodjes, zuivel en fruit de hele dag gekoeld. Onze betrouwbare foodautomaten bieden ruimte aan broodjes, zuivel- en fruitproducten en zijn daarom zeer geschikt voor werkplekken waar geen ruimte is voor een kantine. Met een foodautomataat heb je een bedrijfsrestaurant op 1m2. Voor bedrijven die wel een catering in huis hebben, vormen de foodautomaten van PURA Vending een uitstekende oplossing voor de tijden dat de kantine niet geopend is.

Assortiment Food Automaten

Als u kiest voor full service vending van PURA Vending vullen wij uw automaat aan zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij hebben een ruim assortiment verswaren: van broodjes en sandwiches tot wraps en zuivelproducten. Ook de mogelijkheden zijn ruim: van enkele selecties tot een hele broodjesautomaat gevuld met broodjes, sandwiches, wraps en zuivel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Food automaten sandwich
Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 30 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen. Als een van de beste cateraars van het land zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen op het gebied van bedrijfscatering. Hierdoor blijven wij onze producten en diensten uitbreiden en optimaliseren en proberen we altijd wat extra’s te doen!

PURA is een brede aanbieder als het gaat om cateringdiensten. Een compleet bedrijfsrestaurant, een Grab & Go Mini Market of vending, bij PURA bent u aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

• 30+ JAAR ERVARING

• VOLLEDIG ONTZORGD

• EIGEN PRODUCTIEKEUKEN