Patrick-Bongartz-Fotografie-2021_Pura-Go_71371-1-scaled Gratis proefpakket
aanvragen?
Super geregeld, bij PURA Automatencatering!
Hoe werkt het
en wat kost het?
GESCHIKT voor elk bedrijf en iedere organisatie.

PURA Vending, een topper in automatencatering!

Sinds begin jaren negentig is PURA VENDING actief in automatencatering. Het verzorgingsgebied is Nederland en het gedeelte van Duitsland dat grenst aan de Nederlandse Grens. PURA telt ca 65 medewerkers en behoord daarmee tot een van de marktleiders. PURA VENDING is onderdeel van AdcGroep. Zusterbedrijven van PURA VENDING zijn onder anderen PURA Catering en PURA-GO.

Het assortiment van PURA VENDING bestaat naast de bekende snoep en drankproducten uit kraakverse broodjes, salades en snacks. De broodjes worden elke dag gesmeerd en belegd in onze productiekeuken in Cuijk, om vervolgens door onze servicemedewerkers bij u afgeleverd te worden. Elke dag vanaf 7 uur ’s in de morgen heerlijke broodjes, sandwiches en wraps in uw automaten.

“Onze broodjes zijn echt vers, er worden geen houdbaarheids gassen toegevoegd en geen conserveringsmiddelen gebruikt! Naast ons vaste assortiment hebben we elke maand een speciaal “broodje van de maand”. Deze staat de gehele maand in de spotlights!”

 

Vullen-healthy-vending-automaat-automatencatering-nijmegen

Dit zijn de verschillende automaten 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

BLIKAUTOMATEN

Als u  PURA VENDING inschakelt om ervoor te zorgen dat de frisdrankvoorziening in uw bedrijf geregeld is dan is dat in de meeste gevallen gratis. Er wordt een blikprijs met u afgesproken en daar zitten alle kosten in. Bij voldoende afname plaatsen wij gratis één of meerdere blikautomaten zonder dat daar huur voor hoeft te worden betaald. De verzorging en de technische service zijn eveneens inbegrepen en er zijn zelfs klanten die van PURA VENDING een plaatsingsvergoeding krijgen.

PURA VENDING is gelieerd aan COCA-COLA. In de meeste gevallen hebben de blikautomaten dan ook de uitstraling van COCA-COLA. Indien gewenst kunnen automaten ook worden ingebouwd in een wand of worden beplakt met een thema naar keuze.

Ook de blikautomaten zijn CASHLESS en alleen te gebruiken middels PIN

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

SNACK EN SNOEP AUTOMATEN

PURA VENDING plaats bij voldoende omzetsnelheid Snack en Snoep automaten zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. De automaten kunnen worden gevuld met de bekende candy bars, chips, snoep en koeken maar u heeft ook zeggenschap in het assortiment. Zo kunt u de keuze maken om een deel van het assortiment gezond te laten zijn of om een deel van het assortiment te laten bestaan uit snacks die nog even in de magnetron moeten.

PURA VENDING werkt in snoep en snack vending erg nauw samen met MARS. In de meeste gevallen hebben snoepautomaten dan ook de uitstraling van Mars. Indien gewenst kunnen automaten ook worden ingebouwd in een wand of worden beplakt met een thema naar keuze.

Ook Snack en Snoep automaten zijn CASHLESS en alleen te gebruiken middels PIN

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

VOEDSEL, BROOD EN ZUIVEL

Wat PURA VENDING zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van haar producten. Maaltijden, belegde broodjes, sandwiches, wraps, salades, teveel om op te noemen worden in eigen huis gemaakt. Elke dag zijn er in het productie bedrijf in Cuijk tientallen mensen aan het werk in de productiekeuken. Deze productiekeuken voldoet aan de strengst mogelijke eisen maar het ambachtelijke product is zeer herkenbaar.

Een voedselverstrekkende automaat van PURA VENDING wordt minimaal 3 dagen per week en bij voldoende omzetsnelheid 5 dagen per week bezocht. Een service medewerker controleert de houdbaarheidsdatums, maakt de automaat schoon en vult de automaat met verse producten.

Onze voedselvertrekkende automaten zijn CASHLESS en alleen te gebruiken middels PIN

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO

Bij de optie PURA GO komen onze medewerkers twee- of drie keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 80% van ons assortiment. Er zijn een aantal producten die in verband met een beperkte houdbaarheid in combinatie met een twee- of driedaags bezoek niet aangeboden kunnen worden.

Denk bij deze optie aan zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO+

Bij de optie PURA GO+ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen. De koeling en kasten worden ingericht met 100% van ons assortiment. Hierdoor is de minimarkt óók in het weekend te gebruiken. Het is géén probleem om producten te leveren met een beperkte houdbaarheid.

Denk bij deze optie aan wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

 

Grab&Go-Market-prijsindicatie-PURA-GO-Mini-Market

PURA GO++

Bij PURA GO++ komen onze medewerkers vijf keer per week bij je langs om alles aan te vullen en te verzorgen en is er vier uur personele bezetting per dag. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om kant en klare warme gerechten aan te bieden. Onze medewerker kan de minimarket tussentijds opruimen of lunches maken voor bezoek.

Denk bij deze optie aan soep, warme hap, wraps, pastasalades, pokébowls, zoete snacks, frisdranken, koffie, thee, fruit, broodjes en zuivel.

 

JA, DAT KLINKT GOED!

Healthy Vending machines - automatencatering

JA! écht iets voor ons!

VOEDSELVEILIG | CORONA-PROOF

Bedrijfsrestaurant op 1m2? Een vending-machine maakt bedrijfscatering op één vierkante meter CORONA PROOF mogelijk! Wellicht maakt dat automatencatering iets voor u! PURA biedt diverse vending oplossingen die voorzien in de snelle hap, gezonde lunch of voor de overwerker.

We denken met je mee welke optie van PURA Vending het beste past.
Wil je weten hoe het werkt en wat de verschillende mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op ?

Proeven is beleven:

vraag een gesprek en gratis proefpakket aan!

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

 

 

Bel: +31 (0)485335210

Adresgegevens