HEALTHY VENDING

ULTRA VERS IN EEN AUTOMAAT
WEBSITE HEALTHY VENDING

 HEALTHY VENDING

Goed en lekker eten en drinken zijn de basis voor een goede werkdag. Wij lopen voorop in het faciliteren van verantwoorde en gezonde voeding die verkrijgbaar is in een vending machine.

ULTRA VERS

Onze twee belangrijkste USP’s zijn onze dagelijkse verzorging en onze eigen productiekeuken in Cuijk. Hierdoor zijn onze producten ULTRA vers. Dagelijks staan onze medewerkers in onze keuken verse broodjes, wraps, salades, poke bowls en meer te bereiden. Deze ultra verse producten liggen dezelfde dag nog in de automaat van Healthy Vending

Healthy Vending Automatencatering

SERVICE HEALTHY VENDING

Onze service gaat voor de extra mile! we komen altijd naar je toe, spreken bij jou op locatie af en we staan je persoonlijk te woord. Hierbij zetten we ons al 25 jaar in om vending steeds beter en gezonder te maken.

 We zijn ervan overtuigd dat we met lekkere en gezonde voeding een bijdrage kunnen leveren aan een beter leven. Daarom staan wij voor een juiste basis en een productieve werkdag op een verantwoorde manier.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons Healthy Vending concept? Neem contact met ons op en onze collega’s beantwoorden al uw vragen!

Mini Market PURA GO - Onbemande food corner

 WAAROM PURA?

PURA staat voor kwaliteit, dankzij meer dan 25 jaar catering ervaring. Dagelijks leiden wij met behulp van 200 werknemers jouw catering, groot of klein, in goede banen. Wij gaan iedere dag flexibel, creatief en betrokken aan de slag om de werknemers te laten geniet van onze catering. Wij maken voor iedere automaat een uniek vul plan op maat, in overleg is iedere samenstelling mogelijk. Zo gebruiken we alleen de voeding die aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, dat kan een frisdrankautomaat, een snackautomaat, warme drankenautomaat, combi-automaat of broodjesautomaat zijn, ook bij de automatencatering doen wij alles op maat. Met ons Full Service Vending concept zijn wij verantwoordelijk voor het vullen, bevoorraden, schoonmaken, onderhouden en repareren van de automaten! 

Wij weten als geen ander dat service een belangrijke maatstaf is bij het verzorgen van Combi automaten. Wij kijken per opdrachtgever hoe wij onze service kunnen waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan u graag te woord!

Contact opnemen

Stuur bericht

Proeven is beleven!

Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie!

PURA Vending
0485 – 335210
sales@pura-catering.nl