VOCC keurmerk PURA

PURA Catering ontvangt VOCC-Keurmerk Certificaat

Begin september 2020 is PURA geaccrediteerd als positief beoordeelde cateraar voor het VOCC-keurmerk. Trots zijn we als ADC Groep op het behalen van het officiële VOCC-keurmerk voor ons label PURA Catering. Ieder jaar worden er door de keurmerkcommissie van De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC) een groot aantal cateraars onder de loep genomen om dit toonaangevende keurmerk binnen te halen. PURA heeft zich op 24 september 2020 toegevoegd aan de lijst met cateraars die dit keurmerk mogen dragen.

Binnen de cateringbranche zijn er continue ontwikkelingen. Er worden veel eisen gesteld aan de dienstverleners. De VOCC hecht er veel waarde aan om kwaliteitsstandaarden te hanteren voor het lidmaatschap. Om een onderscheidend vermogen en daarmee een transparantie te kunnen bieden aan minder presterende branchegenoten, is in samenwerking met Keurmerk Nederland het VOCC-keurmerk tot stand gekomen. Het VOCC-keurmerk leidt dan ook tot een Unique Selling Proposition (USP) voor de VOCC-leden ten opzichte van andere branchegenoten. Om het keurmerk binnen te halen wordt er onder andere gekeken naar de financiën van de cateraar, transparantie binnen het bedrijf en naar personeel en arbeidsomstandigheden.

PURA Catering
PURA leidt dagelijks met behulp van meer dan 200 medewerkers grote en kleine bedrijfscatering in goede banen. PURA vertegenwoordigt traditionele bedrijfsrestaurants tot multifunctionele restaurants waar niet alleen wordt gegeten, maar waar je ook kan ontspannen, ontmoeten, vergaderen of een feestje of bijeenkomst kan organiseren. Gezond, gevarieerd en een aantrekkelijke presentatie zijn een aantal van de kenmerken die PURA doorvoert in de bedrijfshoreca.

In juni heeft PURA haar nieuwe concept PURA Go gelanceerd. PURA Go is een onbemande Food Corner en al beschikbaar voor bedrijven vanaf 50 medewerkers. De Food Corner, ook wel Grab&Go of Mini-Market genoemd biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag. PURA-Go is er voor bedrijven die behoefte hebben aan verse, gevarieerde en gezonde producten voor hun medewerkers. PURA GO is te plaatsen in een beperkte ruimte (al vanaf 3m2) en is 24/7 geopend.


De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars (VOCC)

De VOCC is een non-profit branchevereniging die de collectieve belangen van middelgrote Nederlandse contractcateraars vertegenwoordigt. Leden van de VOCC werken gezamenlijk aan projecten, waarbij het delen van kennis, het doen van onderzoek en het streven naar innovatie centraal staan. Met oog voor het eigen ondernemerschap van ieder lid zet de branchevereniging zich in voor het belang van de leden en hun opdrachtgevers en richt zich op het verbeteren van medewerkerstevredenheid, gastbeleving en zorgeloos ondernemerschap in het mooie vak van eten en drinken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Email: Jop Gommers – j.gommers@pura-catering.nl
Tel: 0485 335 210.