PURA GO mini market bij een groot bedrijfsrestaurant (270 gebruikers per dag)

Deze case gaat het over een PURA GO Market in een bestaand bedrijfsrestaurant. Bij dit bedrijf maken meer dan 270 gebruikers per dag gebruik van de mini market en het bedrijfsrestaurant. Een PURA GO plus met service zou voldoende zijn, maar er is bewust de keuze gemaakt om een deel bedrijfsrestaurant operationeel te laten. Voor de mini market variant in dit bedrijfsrestaurant is gebruik gemaakt van twee driedeurs koelkasten en twee schappen kasten. De koelkasten en de schappen kasten hebben allemaal exact hetzelfde assortiment. In het midden van de ruimte zijn er op een free-flow buffet drie kassasystemen met betaalterminal geplaatst. Aan twee kanten van de mini marketzijn ruime buffetopstellingen gemaakt met panini-grills en per opstelling meerdere magnetrons.

Aan de andere zijde van het bedrijfsrestaurant is een extra brood- en salade buffet geplaatst. Bij dit buffet kunnen alle bezoekers terecht op gezette tijden voor een vers gesmeerd broodje en een zelf samen te stellen salade. Er is altijd één warm gerecht te verkrijgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een broodje pulled-chicken, een bakje vis, sate met stokbrood, een kleine wok maaltijd of een Veggie burger. Indien gewenst kunnen er meerdere free flow uitgiftes worden opgesteld. Hierin zijn we ook flexibel. Zo kan er gekozen worden om de even weken een yoghurt bar in huis te hebben en tijdens de oneven weken een verse smoothie-bar. Afrekenen doet men zelf bij het centrale kassa systeem of middels de betaal-app.

Voor het ontbijt is er een diversiteit aan granen, yoghurts en brood met apart beleg. Voor het lunchmoment bieden we salades, sandwiches, wraps, zes verschillende soorten soep en warme snacks. Het avondeten mee naar huis nemen kan ook. In een wisselende cyclus zijn er warme maaltijden en maaltijdsalades. Om de mini market te complementeren zijn er optioneel zijn er een aantal schappen kasten toe te voegen. Zo bieden we een snack-kast, een cadeau- trakteerkast, een cadeau-kast en een supermarkt kast.