Bedrijfsrestaurant PURA GO mini market is schaalbaar en modulair

De personeelskosten in een bedrijfsrestaurant vertegenwoordigen over het algemeen het grootste gedeelte van de kosten. De PURA GO mini market daarentegen is een onbemande catering oplossing waarvan de service kan worden uitgebreid met catering- of hospitality medewerkers. Een PURA GO mini market uitgebreid met dienstverlening doet plots in niets meer onder voor een full-service bedrijfsrestaurant. De medewerkers bereiden verse soepen, salades en bemannen de broodjes bar. Een ander deel van het aanbod komt uit de mini market en is 24/7 beschikbaar. ’s Ochtends voor het ontbijt, tussendoor een snack en ’s avonds een maaltijd voor thuis, het is plots allemaal binnen handbereik.

Het schaalbare component in de PURA GO mini market is de medewerker of medewerkers die in meer of mindere mate aanwezig zijn. Afhankelijk van de drukte in een shop is het mogelijk om binnen bepaalde grenzen op en af te schalen.

Het modulaire aspect van de PURA GO mini market houdt in dat het mogelijk is om voor langere of kortere tijd bepaalde hardware-elementen van een PURA GO mini market toe te voegen of weg te laten. Zo kan het zijn dat in bijvoorbeeld een december maand, als van tevoren bekend is dat het erg druk gaat worden het aantal wandkoelingen wordt uitgebreid. Het zou ook kunnen dat in de praktijk blijkt dat de schappen kast met ontbijt artikelen helemaal geen aftrek vind dan kan deze worden verwijderd.

De PURA GO mini market is uit te breiden met een Koffie Corner. Hiervoor hebben wij met verschillende gerenommeerde koffiemerken concepten ontwikkeld die op zichzelf ook week uit te breiden zijn met een diversiteit aan tussendoortjes, gebak en een smoothie-bar.